Ota yhteyttä

T:mi Kolarikorjauskeskus R. HÄKKINEN

Kotka


Hakamäentie 9, 48400 KOTKA
Puh. 044 3444 113

kolarikorjauskeskus@kymp.net

Avoinna ma-pe 7.30-16.00 .8.

LHelatorstai 13.5.2021 ja perjantai 14.5.2021 SULJETTU

Imatra


Korven Automaalaus

Varastotie 65, 55300 RAUHA
Puh. 044 0999 631
Puh. (05) 4328 130

Kolarikorjauskeskus R.Häkkinen

Avoinna ma-to 7.30-16.00 pe 6.00-14.00

Yhteydenottolomake

Kolarikorjausta
Automaalausta
Vahinkotarkastusta
Tuulilasin vaihtoa
Muuta palvelua, mitä?
Kotka
Rauha
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

Automaattinen tiedonkeräys ja tunnistetietojen käsittely
Verkkopalvelu on kaikille avoin eikä sivujen selaaminen edellytä rekisteröintiä. Sivustossa voi myös olla kirjautumista vaativa osio. Verkkopalvelun käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja, joista yksittäinen käyttäjä voitaisiin tunnistaa. Palvelun käytöstä voidaan kerätä kootusti tilastollista tietoa palvelun kokonaiskävijämäärästä, suosituimmista sivuista, palveluun sisääntulosivuista, palvelusta poistumissivuista tai muita vastaavia tietoja. Tilastollisen tiedon keräämiseen verkkosivuilla voi olla käytössä Google Analytics. Googlen tietosuojakäytäntö on luettavissa osoitteessa http://www.google.fi/policies/privacy/
Tunnistetiedot talletetaan verkkopalvelun teknisen toteutuksen ja käytön varmistamiseksi sekä kehittämisen ja markkinoinnin tueksi. Vain edellä mainittuja tehtäviä hoitava henkilöstö voi tehtäviensä edellyttämässä laajuudessa käsitellä tunnistetietoja. Tunnistetietoja ei saa ilmaista sivullisille muutoin kuin laissa erikseen säädetyissä tilanteissa.
 Palautteen, yhteydenottopyynnön tms. voi lähettää yhteydenottolomakkeen kautta. Jos palautelomakkeella tai sähköpostilla lähetettyyn palautteeseen halutaan vastaus, tulee palaute lähettää yhteystiedoilla varustettuna. Yhteydenottolomakkeen kautta lähetetyt viestit arkistoituvat palveluun.
Henkilötietoja sisältävää palautetta lähettävän on syytä huomioida, että suojaamattomana lähetetyn palautelomakkeen tai sähköpostiviestin tietoturva on heikko eikä tiedon salassapitoa ja suojaamista voida tällöin täysin varmistaa. Tämä on syytä huomioida erityisesti yksityisyyden kannalta arkaluonteisten tietojen osalta.
Rekisterin ylläpitäjänä toimii verkkosivuston haltija